Βίλλα Δάφνη

 

Βίλλα Δάφνη
2 με 6 άτομα 
 

Ανάμεσα στους ελαιώνες, αυτή η βίλλα προσφέρει φανταστική θέα των βουνών της ενδοχώρας, ενώ από την άλλη μεριά μπορείτε να δείτε στο βάθος του κόλπου του Πλακια. Όλες οι βεράντες έχουν θέα που κόβει την ανάσα, ενώ υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα για εντοπισμό αρπακτικών πτηνών, να ανοίγουν τα φανταστικά φτερά τους και να ίπτανται στην παρακείμενη κοιλάδα.

Η βίλλα Δάφνη, είναι μια καλά εναρμονισμένη βίλλα με κάθε μοντέρνα άνεση που απαιτείται για μια διασκεδαστική και άνετη διαμονή. Το σαλόνι είναι φωτεινό και ευάερο, με μεγάλο και άνετο καθιστικό χώρο με πτυσσόμενες πόρτες που οδηγούν σε ένα άλλο, ανοιχτό καθιστικό χώρο στη βεράντα. Η ανοιχτού χώρου κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, συμπεριλαμβανομένου και πλυντήριο πιάτων.

Στο ισόγειο θα βρείτε μπάνιο με μπανιέρα, ντουζιέρα και WC, μια άλλη ξεχωριστή τουαλέτα και δυο υπνοδωμάτια με υπέρδιπλα κρεβάτια. Το ένα δωμάτιο έχει αναδιπλωμένες πόρτες που οδηγούν έξω στη βεράντα δίπλα στην πισίνα, η οποία είναι επιπλωμένη με ξύλινο τραπέζι και καρέκλες. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από το τρίτο υπνοδωμάτιο, επίσης με πτυσσόμενες πόρτες που οδηγούν σε μια τεράστια βεράντα, η οποία έχει να επιδείξει έναν άνετο, κρυφό καθιστικό χώρο. Στον ίδιο όροφο παρέχεται ένα δεύτερο μπάνιο, με ντουζιέρα και WC και γυμναστήριο με ποικίλο εξοπλισμό για την χρήση μόνο από ενήλικες. Υπάρχει ένα τζακούζι μπροστά από την πισίνα.

Στρατηγικά τοποθετημένο μόλις πίσω από τη βίλλα Λεμονιά και με εύκολη πρόσβαση και από την βίλλα Δάφνη, βρίσκεται το γήπεδο τένις, μοιρασμένο και από τις δυο βίλλες.

Ο χώρος της πισίνας είναι εξοπλισμένος με αναπαυτικές ξαπλώστρες, μια πέργκολα με κουρτίνα και με μια διπλή, πολυτελή ξαπλώστρα από μπαμπού και μια σκεπαστή βεράντα όπου βρίσκεται το μπάρμπεκιου. Μια εξωτερική ντουζιέρα και WC καθιστούν αδύνατη την ανάγκη να μπείτε στη βίλλα όσο είστε ακόμα βρεγμένοι από το κολύμπι.

Ο κλιματισμός είναι διαθέσιμος παντού στη βίλλα ( δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)

Τα υπνοδωμάτια και το καθιστικό έχουν δικές τους οθόνες τηλεόρασης.

Η καθαριότητα της βίλλας συμπεριλαμβανομένου αλλαγή πετσετών και κλινοσκεπασμάτων λαμβάνει χώρα δυο φορές την εβδομάδα.

Η απόσταση για Λευκώγια είναι 800 μέτρα, η πλησιέστερη παραλία Αμμούδη είναι 2 χιλιόμετρα και ο Πλακιάς είναι περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά.

Κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις βίλλες.
Η  Βίλλα Δάφνη δεν φιλοξενεί πάνω απο 6 άτομα *
* Εκτός μωρά έως και 2 ετών
 

 

Κρατήσεις στο

Κρατήσεις στο s.stefanou@rossholidays.nl ή τηλεφωνήστε στο 24230-86600

Οι Βίλλες στη Νότια Κρήτη είναι ένα έργο της Ross Holidays, προσφέρουμε επίσης Βίλλες στο Πήλιο.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in South Crete Nederlands - Villas in Zuid-Kreta Ελλάδα - Βίλες στη Νότια Κρήτη